Povestea lui Matei

Primăvară pentru “Povestea lui Matei”

on March 26, 2013

Începutul primăverii a adus cu el nu numai parfum de flori proaspete şi raze de soare, ci şi raze de speranţă şi veşti bune pentru noi.

Matei a trecut cu bine de prima intervenţie chirurgicală programată la Viena.  Ziua operaţiei a fost dificilă şi complicată pentru el, dar şi pentru noi. Nu e deloc uşor să găsesc cuvintele  cele mai potrivite ca să descriu toate  trăirile noastre de atunci. Am fi vrut să luăm toată durerea lui asupra noastră. Am simţit teamă, îngrijorare, dar şi speranţă şi încredere că totul va fi bine şi că această intervenţie este un pas firesc în viaţa lui Matei.

Şi recuperarea a fost dificilă, a trebuit să respectăm foarte strict toate indicaţiile medicilor, dar încet-încet Matei şi-a revenit. Încă o dată mi s-a demonstrat faptul că bebeluşii au o forţă de recuperare nemaipomenită, mult mai mare decât a noastră.

Dar perioada cea mai grea a trecut, iar la primul control de la operaţie medicul a fost foarte mulţumit de evoluţia lui Matei. Aşa că, la finalul unei astfel de experienţe, singurul lucru ce contează este zâmbetul lui Matei, starea de bine pe care o are, bucuria lui din fiecare zi.

Am trecut peste un obstacol important din viaţa lui Matei. Urmează şi altele, dar cu credinţă în Dumnezeu, răbdare şi multă iubire o să le depăşim pe toate.

Cu siguranţă, nu am fi reuşit să ajungem aici fără sprijinul important al celor care au fost alături de noi şi cărora trebuie să le mulţumim din suflet încă o dată! Le mulţumim şi medicilor şi cadrelor medicale care l-au tratat pe Matei cu devotament şi multă grijă!

P1030970

P1030787

P1030901

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: