Povestea lui Matei

Povestea lui Matei la sfârşit de an

on December 23, 2012

Finalul lunii decembrie este întotdeauna un moment în care privim înapoi spre anul ce tocmai se încheie,  reflectând la lucrurile bune şi la cele mai puţin bune ce  ni s-au întâmplat, dar privim şi înainte, spre anul ce va veni, cu încredere şi cu multe speranţe.

Privind înapoi la anul 2012, putem spune că pentru noi a fost un an plin. A fost anul în care ne-am cunoscut puiuţul special, pe Matei, a fost anul  în care ne-am dat seama că trebuie să luptăm pentru sănătatea lui cu toate resursele şi a fost o perioadă în care am învăţat multe lecţii de viaţă, unele dintre ele dure şi dureroase, dar şi unele emoţionante şi generatoare de energie pozitivă.

Totodată, 2012 a fost anul în care am realizat câte lucruri frumoase se pot întâmpla atunci când oamenii pun laolaltă câte o picătură din sufletul lor. Astfel de lucruri frumoase s-au întâmplat şi pentru Matei, care, datorită generozităţii oamenilor, are acum banii necesari pentru prima intervenţie chirurgicală  de care are mare nevoie.

Matei a primit un sprijin financiar foarte important din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei, în valoare de 58000 lei (mai multe detalii găsiţi aici), fără de care toate eforturile noastre de până acum ar fi fost  zadarnice.

Pentru Matei, Bogdana Dobre a coordonat o campanie umanitară mai bine de două luni, perioadă în care au fost publicate aproximativ 40 de postări despre el  pe mai multe bloguri şi perioadă în care au intrat direct în contul lui Matei 3000 lei şi 240 euro, la care se adaugă cei 4500 lei strânşi în ziua Talciocului Urban.

Le mulţumim din suflet şi le suntem recunoscători tuturor care au fost alături de Matei şi care l-au ajutat aşa cum au ştiut ei mai bine!

Acum, ne îndreptăm privirea către anul 2013 cu încredere şi credinţă în Dumnezeu că ne va ajuta să depăşim cu bine momentul dificil al primei operaţii a lui Matei şi că-l va avea în pază şi-l va ocroti pe acesta.

P1030675

Sărbătoarea Naşterii Domnului să reverse asupra voastră iubire, lumină şi linişte sufletească, iar Anul Nou să vă aducă tot ceea ce vă doriţi! Să aveţi Sărbători binecuvântate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: